Op weg naar de kunst

Bestel hier onze: Gids naar Nederlandse musea Op weg naar de kunst

bespreekt de eigen collectie van musea in Nederland en elders.

HOE werkt Op weg naar de Kunst?

Op weg naar de Kunst is een groei-site. De lijst met musea wordt regelmatig aangevuld, of bijgewerkt. We bezoeken uiteraard veel Nederlandse musea, maar ook buitenlandse, vooral in Vlaanderen. Ook de eigen collectie staat niet altijd vast; door regelmatig de musea te bezoeken, laten we de veranderingen zien in nieuwe filmpjes en een enkele keer in een nieuw stuk


De omslag van het boek dat we maakten naar aanleiding van de site.

Een museum vinden op drie manieren:

Voorzieningen
Onderaan iedere bespreking, staat een bolletjes lijst met voorzieningen. U ziet zo in één oogopslag hoe makkelijk u met OV bij een museum kunt komen, hoe goed de collectie wordt ontsloten in de folder, hoe we de route informatie vinden, of de activiteiten voor kinderen, het restaurant en de winkel. Zo beoordelen we de verschillende aspecten, van service tot en met presentatie, met een bolletjes systeem. Het hoogste aantal is 5 bolletjes. Bijzondere zaken krijgen 5 bolletjes; helaas komen 2 bolletjes, of slechts 1 bolletje ook wel een keer voor.

Uw reactie
Uiteraard hebben we onze voorkeuren. Wij zouden het bijzonder leuk vinden als u bij Op weg naar de Kunst iets korts over uw bezoek onderbrengt in het reactie formulier of gewoon door op contact te klikken in de gele balk aan de rechterkant van de pagina. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

We hopen met u, als bezoeker van Op weg naar de Kunst, een wisselwerking te kunnen opzetten in onze gedeelde belangstelling voor de beeldende kunst en wensen u veel genoegen met uw reis Op weg naar de Kunst.
Micky Piller & Kristoffel Lieten